Rynkebehandling

Rynkereduktion

Med en rynkebehandling hos Hellerup Laserklinik, er du garanteret en skræddersyet behandling, som går efter at udligne de rynker, der får dig til at se ældre ud, og samtidig bibeholde de rynker, som er med til at give dig et naturligt udseende.

Læs også om

Gratis konsultation​

For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan også booke en gratis indledende konsultation

Vores rynkebehandlinger

Hvis du har overvejet at få foretaget en rynkebehandling, vil vi gerne beskrive, hvilke muligheder der er. Der findes nemlig forskellige behandlinger, alt efter hvad der skal fokuseres på. Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi tre former for rynkebehandling.

Rynkebehandling med laser

Rynkebehandling med laser er en af de nyere måder at komme rynkerne til livs på. I klinikken udfører vi to forskellige former for laserbehandling, alt efter hvilket område du ønsker at få behandlet.

Ønsker du at få udført en rynkebehandling, der fokuserer på hals, og den nedre region af ansigtet, er vores skin tightening med elos den perfekte løsning. Behandlingen går ind og opvarmer det dermale væv, og stimulerer produktionen af kollagen. Det har en opstrammende effekt på både det dybe og ydre hudlag.

Du kan læse mere om en rynkebehandling med Elos her.

Ønsker du en behandling med fokus på de finere rynker i hele ansigtet, vil laserlys være ideelt. Laserlyset går ind og forynger huden indefra, ved hjælp af en kombination af bi-polar laser og specielle radiofrekvente stråler. Resultatet vil være, at huden selv producerer nyt bindevæv, der udligner rynkerne.

Rynkebehandling med Botox

På verdensplan er rynkebehandling med Botox en af de mest anvendte måder at reducere rynker på. De fleste der ønsker en rynkebehandling vil gerne have udlignet rynker placeret i den øvre region af ansigtet. Det inkluderer som oftest rynker i panden eller rynker omkring øjnene. Til dét, er netop Botox en eminent løsning.

Botox virker ved at forhindre signalstoffer mellem nerven og musklen. Det betyder, at musklen slapper af, og ikke trækker sig sammen til en rynke. Resultatet vil være en smuk og glat overflade.

En rynkebehandling med Botox kan ikke ses lige med det samme. Efter behandlingen vil der gå ca. 2-3 dage før du bemærker en forskel, og 14 dage før det fulde resultat har indfundet sig.

Du kan læse mere om Botox behandling her.

Rynkebehandling med filler

Filler er særligt effektivt til at udfylde furer og rynker omkring munden og kinderne. Produktet er fremstillet af hyaluronsyre, som er et sukkerstof der naturligt findes i kroppen. Der er derfor heller ikke bivirkninger eller allergifremkaldende stoffer i.  

Modsat Botox er det muligt at se resultater lige efter injiceringen. Derudover holder det i op til et helt år.  

Udover at produktet er effektivt som rynkebehandling, er det også særligt effektivt, hvis du ønsker lidt mere fylde i kindbenene, læber eller kæbelinje.

Du kan læse mere omkring rynkereduktion med filler her.

Områder med rynker

Rynker i panden

Med alderen bliver mange mere opmærksomme på deres rynker, hvilket kan være til stor frustration. Heldigvis kan dette problem imødekommes hurtigt og enkelt ved enten Botox eller fillers. Vil du have fjernet rynker i panden? Så er Hellerup Laserklinik det rigtige sted.

Vi behøver ikke at acceptere de rynker, der i årenes løb indfinder sig i ansigtet. Særligt panden er et udsat sted til stor irritation for mange. Hos Hellerup Laserklinik kan vi fjerne rynker i panden ved hjælp af enten Botox, filler eller laser.

Læs mere om hvordan du kan få fjernet rynket i panden

Botox

Botox er en af de mest anvendte metoder til at fjerne rynker i panden. Botox er en forkortelse af Botulinum toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. For mange er Botox et vidundermiddel, og med god grund. Botox blokerer frigivelsen af signalstoffet mellem nerve og muskel. Musklen vil derfor ikke kunne trække sig sammen og skabe rynker i panden.

Filler

Når det kommer til rynker midt i panden, er Botox den bedste løsning. Hvis man derimod bevæger sig længere ned mellem øjenbrynene, til den rynke de fleste af os får, når vi rynker på næsen eller får solen i øjnene, vil en rynkeudfyldning med filler være den ideelle løsning. Filler er yderst effektivt, når målet er at komme de lidt mindre og ikke så dybe rynker til livs.

Du kan læse mere om Botox og fillers under vores behandlinger.

Rynker af mimik

Hver gang vi enten smiler, griner, græder eller bare snakker, bruger vi vores ansigtsmimik. Det betyder, at det er de samme rynker, der gentagende gange bliver foldet. Det får til sidst rynkerne til at forblive, selv når du ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Mimikrynker er de rynker, der sætter sig i det dybe lag af huden.

Aldersbetingede rynker

Aldersbetingede rynker i panden, kommer som oftest af de ting vi gør, der er skadelige for huden. Solen er i den forbindelse en af de helt store faktorer, som afgør, hvornår de små linjer i huden indtræffer. Derudover er rygning en anden stor faktor der gør, at rynker viser sig tidligere end du ønsker. Rynker kommer også som en helt naturlig følge af, at man bliver ældre og huden producerer mindre collagen.

Rynker på overlæben

Rynker på overlæben er et naturligt tegn på, at kroppen og huden ældes. Der findes flere løsninger, hvis du gerne vil slippe for de fine rynker på overlæben, som rigtig mange af os har. Hos Hellerup Laserklinik er vi eksperter i rynkebehandlinger. Vi kan derfor hurtigt og smertefrit fjerne dine læberynker.

Hvordan behandles rynker på overlæben?

Hos Hellerup Laserklinik er vi af den holdning, at bare fordi rynker er naturlige, behøver vi ikke finde os i dem. Vi har derfor 3 forskellige behandlinger vi kan tilbyde, hvis du gerne vil have dine rynker på overlæben til at forsvinde.

Læs mere om hvordan du kan fjerne rynker på overlæben

Botox er en af de ældste behandlingsformer til at komme rynker til livs – og med god grund. Botox går nemlig ind og forhindrer signalstoffet mellem nerve og muskel. Det betyder, at dine rynker ikke får lov at trække sig sammen og dermed heller ikke skaber flere rynker.

Filler er en af de mest populære behandlinger, når det kommer til udfyldning af små furer ved læberne. Udover at fjerne rynker kan man med filler nemlig give læberne lidt ekstra fylde. Det kan være en fordel, hvis du ikke er indehaver af særligt store læber, men gerne ønsker at give dine læber et ekstra lille løft.

En af grundene til, at filler i dag er så populært er, at det er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stof, der allerede findes i kroppen, hvilket betyder at der ikke er nogen fare for allergiske reaktioner.

En behandling med Skin tightening er for dig, der gerne lige vil have dét ekstra. Behandlingen arbejder nemlig ikke kun med rynker på overlæben, men med hele den nedre region af hals og ansigt. Modsat de to andre behandlinger, arbejder en Skin tightening med huden indefra. 

Det fungerer ved, at bi-polar Radio Frekvens (RF) og lys opvarmer det dermale væv til et punkt, hvor collagenproduktionen stimuleres. Det betyder, at din hud helt naturligt vil producere mere kollagen, som er det protein der holder huden ung og glat.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

 

Andre spørgsmål om rynker på overlæben

Rynker på overlæben er noget de fleste af os får med alderen. Det behøver ikke altid være et tegn på for meget rygning eller sol. Den overordnede årsag til, at vores hud bliver rynket er, at den med årene mister kollagen og er en helt og aldeles naturlig konsekvens af, at vi har levet. Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Udover at det har en funktion for huden, har det også en funktion for både brusk og knogler. Det er derfor en vigtig byggesten for kroppen, da det i mange henseender fungerer som den “lim” der holder det hele sammen. Kollagen er derfor vigtigt, hvis man gerne vil holde rynkerne for døren. Med alderen begynder kollagenniveauet i kroppen naturligt at falde ca. 1-2 % om året. Derfor er det også normalt, at rigtig mange kvinder får rynker på overlæben.

For mange kan det være et stort irritationsmoment, når læbestiften pludselig placerer sig i rynkerne rundt om læberne og ikke holder sig indenfor læbekanten. Er du i tvivl om behandling  er det rette for dig, tilbyder vi altid en gratis konsultation i klinikken. Alle konsultationer og behandlinger, udføres af vores erfarne, uddannede kosmetiske sygeplejersker. Har du spørgsmål til vores behandlingsforløb, er du velkommen til at ringe til os på telefon 
For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

De to forskellige typer af rynker

Det er vigtigt at pointere, at der er forskel på de rynker, der med årene indfinder sig i ansigtet. Den primære forskel finder man i årsagen til, hvorfor de kommer. Her kan man skelne mellem statiske rynker og dynamiske rynker.

Derudover får vi også rynker forskellige steder. Her kan du læse mere om rynker på overlæben og hvordan vi behandler det mest effektivt.

Dynamiske rynker er de rynker, der med tiden indfinder sig i ansigtet, grundet vores mimik. Når vi griner, smiler, og græder bevæger vi de små muskler i ansigtet, der får vores hud til at trække sig sammen. Det gør, at de steder huden folder, til sidst vil blive tydeligere, som f.eks. smilerynker.

Statiske rynker er de rynker, der stadig kan ses, selvom vi ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Hvor tydeligt og hvor mange vi hver især får af disse rynker, afhænger af, hvad vi i årenes løb har udsat vores hud for.

Hvorfor får man rynker?

Der er mange faktorer, som afgør hvornår og hvor mange rynker du får. En af de store faktorer der betyder noget, er dine gener. Det er nemlig vidt forskelligt fra person til person, hvornår linjerne begynder at vise sig. Det er derfor desværre ikke noget du selv er herre over.

Rygning er en af de største syndere i kategorien over ting du skal undgå, hvis du vil minimere chancen for at få rynker tidligere, end din genetik bestemmer. I huden sidder der et bindevæv kaldet kollagen. Rygning er med til at reducere både dannelsen af bindevævet og cirkulationen i huden, hvilket medfører, at huden mister sin elasticitet og bliver rynket.

Udover rygning, er solen en af de store faktorer som gør, at rynkerne kan indfinde sig tidligere i ansigtet, end du ønsker. Solens stråler er nemlig, ligesom rygning, med til at nedbryde kollagenen i huden.

Ligesom med genetikken er alderen en faktor, vi ikke selv er herre over. Det er rynker, der ikke kan undgås af helt naturlige årsager. Hvis du er utilfreds, kan du nemt gøre noget ved det.

Kontakt os for en
gratis konsultation