Rynkereduktion

Rynkereduktion

Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til at modvirke aldersbetingede rynker og furer i ansigtshuden. For at forynge huden indefra anvendes bipolar laser sammen med specielle radiofrekvente stråler. Laserlyset opvarmer og stimulerer fibroblasterne dybt i læderhuden. Her dannes senere det nye bindevæv, som gradvis fortykkes og glatter huden ud.

Uden at påføre overhuden sår, stimuleres nydannelse af bindevæv. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre energimængderne til læderhuden. Laserens pulserende stråler føres henover hudoverfladen. Såkaldte photoner af laserenergi passerer hudoverfladen og absorberes ned i den øverste del af hudlaget.

Huden må ikke være præget af infektion eller irritation.

Få en gratis konsultation?

Rynkereduktion behandling

se video om Rynkereduktion

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.