fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Rynkereduktion

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Rynkereduktion

Med en rynkebehandling hos Hellerup Laserklinik, er du garanteret en skræddersyet behandling, som går efter at udligne de rynker, der får dig til at se ældre ud, og samtidig bibeholde de rynker, som er med til at give dig et naturligt udseende.

Gratis konsultation

For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan også booke en gratis indledende konsultation

De tre forskellige typer af rynker​

Det er vigtigt at pointere, at der er forskel på de rynker, der med årene indfinder sig i ansigtet. Den primære forskel finder man i årsagen til, hvorfor de kommer. Her kan man skelne mellem statiske rynker og dynamiske rynker.

Dynamiske rynker

Dynamiske rynker er de rynker, der med tiden indfinder sig i ansigtet, grundet vores mimik. Når vi griner, smiler, og græder bevæger vi de små muskler i ansigtet, der får vores hud til at trække sig sammen. Det gør, at de steder huden folder, til sidst vil blive tydeligere, som f.eks. smilerynker.

Statiske rynker

Statiske rynker er de rynker, der stadig kan ses, selvom vi ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Hvor tydeligt og hvor mange vi hver især får af disse rynker, afhænger af, hvad vi i årenes løb har udsat vores hud for.

Derudover får vi også rynker forskellige steder. Her kan du læse mere om rynker på overlæben og hvordan vi behandler det mest effektivt.

Vores rynkebehandlinger

Hvis du har overvejet at få foretaget en rynkebehandling, er det en god ide først at undersøge, hvilke muligheder der er. Der findes nemlig forskellige behandlinger, alt efter hvad der skal fokuseres på. Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi tre former for rynkebehandling.

RYNKEBEHANDLING MED LASER

Rynkebehandling med laser er en af de nyere måder at komme rynkerne til livs på. I klinikken udfører vi to forskellige former for laserbehandling, alt efter hvilket område du ønsker at få behandlet.

Ønsker du at få udført en rynkebehandling, der fokuserer på hals, og den nedre region af ansigtet, er vores skin tightening med elos den perfekte løsning.Behandlingen går ind og opvarmer det dermale væv, og stimulerer produktionen af kollagen. Det har en opstrammende effekt på både det dybe og ydre hudlag.

Du kan læse mere om en rynkebehandling med elos her.

Ønsker du en behandling med fokus på de finere rynker i hele ansigtet, vil laserlys være ideelt. Laserlyset går ind og forynger huden indefra, ved hjælp af en kombination af bi-polar laser og specielle radiofrekvente stråler. Resultatet vil være, at huden selv producerer nyt bindevæv, der udligner rynkerne.   

Du kan læse mere om en rynkereduktion med laser her.  

RYNKEBEHANDLING MED BOTOX

På verdensplan er rynkebehandling med botox en af de mest anvendte måder at reducere rynker på. De fleste der ønsker en rynkebehandling vil gerne have udlignet rynker placeret i den øvre region af ansigtet. Det inkluderer som oftest rynker i panden eller rynker omkring øjnene. Til dét, er netop botox en eminent løsning.

Botox virker ved at forhindre signalstoffer mellem nerven og musklen. Det betyder, at musklen slapper af, og ikke trækker sig sammen til en rynke. Resultatet vil være en smuk og glat overflade.

En rynkebehandling med botox kan ikke ses lige med det samme. Efter behandlingen vil der gå ca. 2-3 dage før du bemærker en forskel, og 14 dage før det fulde resultat har indfundet sig.

Du kan læse mere om botox behandling her.

RYNKEBEHANDLING MED FILLER

Filler er særligt effektivt til at udfylde furer og rynker omkring munden og kinderne. Produktet er fremstillet af hyaluronsyre, som er et sukkerstof der naturligt findes i kroppen. Der er derfor heller ikke bivirkninger eller allergifremkaldende stoffer i.

Modsat botox er det muligt at se resultater lige efter injiceringen. Derudover holder det i op til et helt år.

Udover at produktet er effektivt som rynkebehandling, er det også særligt effektivt, hvis du ønsker lidt mere fylde i kindbenene, læber eller kæbelinje.

Du kan læse mere omkring rynkereduktion med filler her.

Læs mere her om:

HVORFOR FÅR MAN RYNKER?

Der er mange faktorer, som afgør hvornår og hvor mange rynker du får. En af de store faktorer der betyder noget, er dine gener. Det er nemlig vidt forskelligt fra person til person, hvornår linjerne begynder at vise sig. Det er derfor desværre ikke noget du selv er herre over.

Rygning er en af de største syndere i kategorien over ting du skal undgå, hvis du vil minimere chancen for at få rynker tidligere, end din genetik bestemmer. I huden sidder der et bindevæv kaldet kollagen. Rygning er med til at reducere både dannelsen af bindevævet og cirkulationen i huden, hvilket medfører, at huden mister sin elasticitet og bliver rynket.

Udover rygning, er solen en af de store faktorer som gør, at rynkerne kan indfinde sig tidligere i ansigtet, end du ønsker. Solens stråler er nemlig, ligesom rygning, med til at nedbryde kollagenen i huden.

Ligesom med genetikken er alderen en faktor, vi ikke selv er herre over. Det er rynker der ikke kan undgås af helt naturlige årsager. Hvis du er utilfreds, kan du nemt gøre noget ved det.

Kontakt os for en
gratis konsultation