Hellerup Laserklinik

Behandling

Skin tightening

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Using laser for tightening skin

Skin tightening

Skin Tightening fra Elos giver en aktiv og ungdommelig udstråling. Den bekæmper effektivt rynker og slap hud – med stor komfort og sikkerhed – behandlingen er skånsom og smertefri og du kan genoptage dagens gøremål umiddelbart efter.

Skin Tightening giver forbløffende resultater på:
» Slap hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals
» Dybe linier fra næse til mund
» Poser under øjnene

Skin Tightening fra Elos aktiverer hudens celler så teint og udstråling fremstår mere attraktiv.

Hvorfor er ELOS teknologien så effektiv?

Elos teknologien giver resultat både på hudens overflade og i de dybere hudlag – fra første behandling. Den kombinerer Bi-Polar Radio Frekvens (RF) og lys, hvilket opvarmer det dermale væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer collagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud. Fine rynker mindskes og et tydeligt løft ses.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?

Inden behandling skal huden være velplejet og ikke mangle fugt. Behandlingen gentages 2 gange om måneden og resultat ses ofte efter første gang. Vi anbefaler 5 behandlinger for optimalt resultat, men det totale antal afhænger af hudens tilstand. For at bevare det flotte resultat skal behandling gentages hver 3. til 6. måned.Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet er afhængig af hudens tilstand før behandlingen.

Dry brushing body brush for exfoliating dry skin, lymphatic drainage and cellulite treatment. Woman
Making mesotherapy injections

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver uge

FAQ
Vigtigt at vide.
  1. Før vi starter behandlingen med ultraterapi, undersøger vi din hud godt og grundigt. På den måde sikrer vi os, at vi rammer helt perfekt på de områder, der kræver behandling.

  2. Herefter påsmøres et lag ultralydsgel på de områder, hvor ultraterapien skal foretages.

  3. Når selve behandlingen med ultraterapi er påbegyndt, vil punktvis energi sendes dybt ind i huden. Dette vil mærkes som små, korte, varme stød. Får du foretaget behandlingen ved hage, mund eller pande, vil det stikke lidt i huden efter behandlingen. For nogle kan det derfor være en ide at tage en smertestillende pille en times tid inden behandlingen.

  4. Efter behandlingen vil du kunne fortsætte din dag uden nogen form for gener.

Din hud kan være en smule rød efter behandlingen, men du kan sagtens gå direkte på job. Ligeledes vil der hos de fleste være en smule ømhed i de næste dage, når du rører ved den behandlede hud. Hudplejeprodukter og make-up må du gerne anvende efter behandlingen. Det eneste vi fraråder er varme bade og en tur i saunaen i de første par dage efter behandlingen

Der er en her og nu effekt i form af en øget spændstighed af huden. Det skyldes, at underhuden er lidt hævet af varmen, men du kan først se den optimale virkning 2-3 måneder efter behandlingen. Huden virker fastere og opstrammet. Det kaldes også for et ikke kirurgisk ansigtsløft.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Hvor ofte du skal have UltraTerapi behandling afhænger af din alder og kvaliteten af din hud. Generelt anbefaler vi en behandling med 1 til 1,5 års mellemrum for at holde huden ung og spændstig.

Kontakt os for en
gratis konsultation