Skin tightening

Skin tightening fjerner årenes spor uden
Kirurgisk indgreb

Skin Tightening fra Elos giver en aktiv og ungdommelig udstråling. Den bekæmper effektivt rynker og slap hud – med stor komfort og sikkerhed – behandlingen er skånsom og smertefri og du kan genoptage dagens gøremål umiddelbart efter.

Skin Tightening giver forbløffende resultater på:
» Slap hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals
» Dybe linier fra næse til mund
» Poser under øjnene

Skin Tightening fra Elos aktiverer hudens celler så teint og udstråling fremstår mere attraktiv.

Hvorfor er ELOS teknologien så effektiv?
Elos teknologien giver resultat både på hudens overflade og i de dybere hudlag – fra første behandling. Den kombinerer Bi-Polar Radio Frekvens (RF) og lys, hvilket opvarmer det dermale væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer collagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud. Fine rynker mindskes og et tydeligt løft ses.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?
Inden behandling skal huden være velplejet og ikke mangle fugt. Behandlingen gentages 2 gange om måneden og resultat ses ofte efter første gang. Vi anbefaler 5 behandlinger for optimalt resultat, men det totale antal afhænger af hudens tilstand. For at bevare det flotte resultat skal behandling gentages hver 3. til 6. måned.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet er afhængig af hudens tilstand før behandlingen.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Skin tightening behandling

se video om Skintightening

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.