Skin tightening

Skin tightening
Rynkebehandling
Skin tightening

Skin Tightening

Skin Tightening med Elos-teknologien giver en aktiv og ungdommelig udstråling. Den bekæmper effektivt rynker og slap hud med stor komfort og sikkerhed. Behandlingen er skånsom og smertefri og du kan genoptage dagens gøremål umiddelbart efter.

Skin Tightening giver forbløffende resultater på:
» Slap hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals
» Dybe linier fra næse til mund
» Poser under øjnene

Skin Tightening aktiverer hudens celler så teint og udstråling fremstår mere attraktiv.

Hvorfor er teknologien bag Elos så effektiv?

Elos-teknologien giver effektive resultater både på hudens overflade og i de dybere hudlag fra første behandling. Ved at kombinere bi-polar radio frekvens (RF) og lys, opvarmes det dermale væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer kollagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud. Fine rynker mindskes og et tydeligt løft ses.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?

Inden behandling skal huden være velplejet og ikke mangle fugt. Behandlingen gentages 1 gang om måneden og resultat ses løbende efter hver behandling. Vi anbefaler 5 behandlinger for et optimalt resultat, men det totale antal afhænger af hudens tilstand. For at bevare det flotte resultat skal behandling gentages hver ca. 3. måned. Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet er afhængigt af hudens tilstand før behandlingen.

Kontakt os for en
gratis konsultation