Botox og fillers

Fraxel laser
Botox og fillers
Fraxel laser

Hvad er Botox?​

Botox er et muskelafslappende lægemiddel. Botox er forkortelsen på Botulinum Toxin. Det er særligt effektivt og er på verdensplan den mest anvendte behandling mod rynker. De fleste ønsker botox behandling i den øvre region af ansigtet. I den forbindelse er det typisk smilerynker, panderynker eller bekymringsrynker imellem øjenbrynene der behandles.

Hvad er fillers?​

Filler består af stabiliseret hyaluronsyre, der også forekommer naturligt i huden. Fillers har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt som giver fylde i huden. De anvendes derfor oftest til at forme og skulpturere læber og kinder eller reducere fine rynker, men kan også anvendes til at reducere ar. Vi behandler udelukkende med ikke-permanente fillers, hvor man kan forvente en effekt op til 12 måneder efter behandlingen.

Rynker og volumen

Rynker opstår ved at vi med alderen producerer mindre kollagen og elastin, samt at man mister fedt i underhuden, hvorfor huden mister fylde og bliver mindre elastisk. Ydre påvirkninger som fx sol og rygning, samt genetisk disposition påvirker også udviklingen af rynker.

Med tiden oplever mange at de taber fylde i læber eller på kindben, at de får rynker i panden, mellem øjenbrynene (bekymringsrynke), dybe rander eller rynker under øjnene. Rynkerne kan sætte sig som dybe furer, og dermed få dig til at se ældre ud end du føler dig.

Det kan være et stort irritationsmoment, og mange vælger derfor at få foretaget en behandling, hvor både Botox og fillers effektivt udglatter fine linjer, rynker, og dybe furer.

Hvad er forskellen på Botox og fillers

Fælles for Botox og fillers er, at de begge medvirker til at reparere huden, stramme op og give den et mere ungdommeligt look. Med alderen bliver rynker under øjnene, mellem øjenbrynene eller i panden tydeligere og dybere. 

Rynkerne skyldes vores mimik når vi smiler eller ser vrede ud. Det kan være et stort irritationsmoment, og mange vælger derfor at få foretaget en behandling, hvor Botox og fillers effektivt udglatter fine linjer og rynker.

Botox eller filler?

Fælles for Botox og fillers er, at de begge medvirker til at mindske rynker og fine linjer i huden. Rynkerne der skyldes vores mimik når vi eks. smiler eller ser vrede ud, skal oftest behandles med botox, hvor rynker der opstår på baggrund af manglende fylde og elasticitet skal behandles med filler. Hvilken behandling der er den rigtige for dig, er derfor en individuel vurdering, hvilket vi gerne hjælper dig med at finde svaret på, ved en indledende konsultation.

Kontakt os for en
gratis konsultation