Deep Slim
Deep Slim
Deep Slim

Deep Slim

Naturen har udstyret nogle med en smuk figur, mens det for andre er et konstant arbejde at passe ordentligt på kroppen. Motion, løb, gymnastik, massage og balanceret ernæring har selvfølgelig en positiv effekt, men er ikke altid nok til at opnå det ønskede resultat. Deep Slim®, en innovativ ny behandling til body sculpting, kan hjælpe dig med at modellere din krop til en smuk figur.

Deep Slim er en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller ødelæggende kulde, hvilket dermed undgår skader på fedtvævet og giver dig muligheden for hurtigt at opnå helt fantastiske resultater.

Deep Slim – din vej til perfektion.

Høj sikkerhed – Smertefri – Hurtige resultater

 • Fjerner genstridige fedtdepoter
 • Strammer huden op
 • Forbedrer cellulite / appelsinhud
 • Modellerer kropsformen

Om behandlingen

Deep Slim er en effektiv innovativ metode til at forme og modellere kroppen. En smertefri behandling, der giver synlige resultater allerede efter de første behandlinger.

Den unikke teknologi virker på huden ved hjælp af multifokal ultralydsenergi der nænsomt stimulerer fedtcellerne uden at beskadige dem, men så de samtidig afgiver en stor del af deres lagrede fedtdepoter. Energien påvirker selv de dybe lag af væv, og vil medføre forbedring af hudens struktur og reduktion af overskydende fedtdepoter og sundere cellulært væv.

Indikationer for brug af Deep Slim

Deep Slim er en helt unik ultralydsteknologi med en terapeutisk effekt til at forbedre mange æstetiske udfordringer:

 • Slap hud kan blive strammet op
 • Fjerner effektivt genstridige fedtdepoter og forbedrer kropsformen
 • Reducerer cellulite / appelsinhud

Hvorfor Deep Slim er noget for dig

Hellerup Laserklinik
Hellerup Laserklinik
Hellerup Laserklinik
Hellerup Laserklinik

Typiske behandlingsområder

 • Mave
 • Arme
 • BH-fold
 • Ryg
 • Flanker
 • Dansehåndtag
 • Inderlår
 • Baglår
 • Ridelår
 • Baller
 • Knæ
 • Kæbelinje
 • Mandebryster
 • Appelsinhud

Hvordan foregår Deep Slim?

Deep Slim er en behandling, der ikke kræver forudgående forberedelse og foregår i følgende faser:

 1. Behandlingsområdet renses
 2. Ultralydsgel påføres huden
 3. Deep Slim-håndtaget føres hen over huden i foruddefinerede mønstre
 4. Gelen fjernes og en fugtighedscreme påføres
 5. Ingen restitution nødvendig – du kan gå direkte tilbage til din dagligdag efter behandlingen


Selve behandlingen afhænger af tilstanden af problemområderne og varer i gennemsnit omkring 20 minutter. Det anbefales at få 2 – 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum.

De første resultater er ofte synlige efter de første behandlinger. Cellulite, appelsinhud og ekstra omfangsrige fedtdepoter forbedres generelt inden for de første 2-3 behandlinger.

Hvor længe resultaterne efter en Deep Slim® behandling vil vare, og om det er nødvendigt at gentage behandlingen, afhænger ofte af klienten selv. Korrekt ernæring, motion og fysisk aktivitet vil hjælpe med at holde resultatet så længe som muligt.

Kontraindikationer for udførelse af Deep Slim

Som med enhver æstetisk behandling har Deep Slim sine egne kontraindikationer. Og selvom dette er en af de sikreste teknologier, bør behandlingen ikke bruges:

 • af gravide og ammende kvinder
 • af pacemakerbrugere
 • ved tilfælde af kræft og knuder
 • af personer, der bruger insulinpumper og bærere af metalimplantater
 • af personer, der lider af alvorlige hudsygdomme


På grund af dens høje effektivitet, fraværet af bivirkninger og den relativt lange bevarelse af de opnåede resultater, er Deep Slim blevet meget populær blandt klienter på medicinske æstetiske klinikker. Behandlingen kan også med succes kombineres med andre kosmetiske teknikker, hvilket blot øger effekten yderligere.

FAQ

Deep Slim teknologien er baseret på forskning indenfor en meget specielle ultralyds energiform. Man har her undersøgt at en række lav-intens, lavfrekvens ultralydsbølger kan stimulere cellerne til at fungere bedre og styrke kollagen-dannelsen i stedet for at ødelægge disse. Teknisk snakker vi om multifokal ultralyd med lavt mekanisk index (MULMI), det betyder at Deep Slim leveres over et stort område (multi-fokalt) og uden at føre til væsentlig mekanisk eller varmegenerering i huden (lavt mekanisk index). Dermed er det kun de specifikke vævstyper der bliver stimuleret og resten af vævet bliver ikke påvirket.

Ultralyd bruges også til scanning af gravide og til mange andre medicinske formål – dog er det ultralyd i nogle andre frekvensområder og derfor er der stor forskel på hvordan de enkelte ”typer” af ultralyd vil påvirke kroppen.

I princippet kan alle områder med lokale fedtdepoter behandles – det er ofte de fedtdepoter der er svære at komme til livs, selv med diæt og motion – kan fedtet knibes sammen – kan det behandles.

Behandlingen har vist gode resultater på en lang række områder, inklusive mave, arme, lår, bryst, flanker, knæ og ryg.

Et område tager ca 20 minutter at behandle – flere områder kan sagtens behandles samme dag.

Det ønskede behandlingsområde renses og fedtet lokaliseres (det kan muligvis blive tegnet op med en kridtpen) – ultralydsgel bliver påført huden og selve Deep Slim håndtaget føres hen over huden i nogle pre-definerede mønstre afhængig af område. Der kan behandles på flere måder som din behandler vil vurdere er mest effektiv i forhold til dine problem områder og kropsform.

Før behandlingen vil der blive taget en serie billeder af dig – det gør vi også efter endt forløb så vi begge kan se din udvikling før, under og efter forløbet.

Behandlingen udføres af en behandler, i modsætning til mange andre fedt-reducerende behandlinger, hvor der blot påsættes udstyr på kroppen som man skal sidde med i kortere eller længere tid. Her har du altid mulighed for at snakke med behandleren om dine ønsker og behov samt hvordan du oplever behandlingen.

De fleste patienter mærker nærmest ikke noget under selve behandlingen. Du kan dog opleve en smule sitren i huden – det er helt normalt. Da der hverken genereres varme eller påføres stærk kulde, vil behandlingen generelt være smertefri og uden ubehag.

Der er ikke nogen restitueringstid eller ”downtime” efter behandlingen – da der heller ikke er nogen specielle sideffekter kan du genoptage din dagligdag med det samme – naturligvis anbefaler vi at du i forbindelse med et Deep Slim forløb, når du har besluttet dig for at gøre noget ved de genstridige fedtdepoter også understøtter dette med en langtidsvarende livsstilsændring – sunder kost, motion mv – din indre sundhed påvirker dit ydre udseende.

Effekten af Deep Slim® er meget hurtig – allerede kort tid efter behandlingen kan du begynde at se at det behandlede område begynder at ændre karakter – normalt ses resultaterne optimalt efter 1 til 2 måneder efter endt behandlingsforløb.

Generelt kan helt ned til 1 behandling skabe store resultater – det kan dog variere meget fra patient til patient. Det vil altid være en individuel vurdering mellem dig og din behandler.

Ofte anbefales 2 – 3 behandlinger for at opnå de bedste resultater.

Vi anbefaler at der går ca 14 dage imellem hver behandling (af samme område) så huden får en mulighed for at gendanne sig selv mest muligt imellem behandlingerne.

Nej, Deep Slim er designet specifikt til nænsomt at behandle huden uden sideeffekter og uden ubehag for patienten – men stadig med fantastiske resultater.

Da behandlingen ikke ødelægger fedtcellerne og ikke påfører varme eller kulde er der stort set ikke nogle sideeffekter. Du kan opleve huden en smule rødlig, hvilket ofte blot skyldes at behandleren har anvendt Deep Slim håndtaget på din hud.

Hvis man er gravid, er ammende, har kræft, pacemaker, insulin-pumpe, metal-implantater eller aktive hudsygdomme i behandlingsområdet eller nærliggende områder anbefales behandlingen ikke.

Deep Slim (ligesom alle andre ikke-kirurgiske behandlinger) er ikke beregnet til decideret vægttab. Derfor er behandlingerne heller ikke egnede til svært overvægtige (Obese) patienter.

 

Der er ikke som sådan en grænse for hvor meget fedt man skal have – en tommelfinger regel er, at hvis fedtet kan presses sammen mellem dine fingre, så kan det behandles – jo større fedtdepoter jo flere behandlinger skal man dog forvente.

Kontakt os for en
gratis konsultation