Fraxel laser
Shine Boost

Shine Boost

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Shine Boost er en behandling som laves på ansigt og hals og bryst, den er opbygget af 4 typer af behandlinger, der alle har en hudforbedrende og hudforyngende effekt. Vi anbefaler at behandlingerne udføres tre gange med 4 ugers interval, for bedst muligt resultat.

Behandlingen består af en kemisk peeling, en Fraxel laserbehandling, en skinbooster med Sunekos og afsluttes herefter med en Giga laserbehandling.

Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere da:

Kemisk peeling

Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller og derved kan huden lettere binde fugten, så huden får en mere jævn og regelmæssig hud-farve og overflade og derved bliver mere glat og frisk at se på.

(se særskilt patientinfo om Kemisk Peeling)

Læs mere om peelings.

Fraxel Laser

Er en laserbehandling, der giver en opstramning af huden, ved at stimulere hudens kollagen, den reducerer også uregelmæssigheder i pigment, ar og rynker og giver en forbedret hudstruktur.

(se særskilt patientinfo om Fraxel laser)

Læs mere om fraxel laser.

Sunekos

Sunekos er en behandling, som indeholder en kombination af ren hyaluronsyre og essentielle aminosyrer. Disse stoffer er afgørende for opretholdelse af spændstighed og elasticitet i huden og kombinationen stimulerer til produktion af ny, frisk kollagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

(se særskilt patientinfo om Sunekos)

GigaLaser

Er en laserskærm, der behandler med ren laser, rødt lys og blåt lys. Denne kombination, afstresser huden, forkorter downtid/restitutionstid efter behandlingen (rødme). Giver cellerne energi, og bidrager derved også til en øget effekt af den samlede behandling.

Vi anbefaler at du rebooster med en enkelt behandling hver 8-12 måned efter kur på 3 behandlinger.

Læs mere om GigaLaser.

Kontakt os for en
gratis konsultation