fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Shine Boost

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5
Injection of skin boosters

Shine boost

Shine Boost

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Shine Boost er en behandling som laves på ansigt og hals og bryst, den er opbygget af 4 typer af behandlinger, der alle har en hudforbedrende og hudforyngende effekt. Vi anbefaler at behandlingerne udføres tre gange med 4 ugers interval, for bedst muligt resultat.

Behandlingen består af en kemisk peeling, en Frax 1550 laserbehandling, en skinbooster med Sunekos og afsluttes herefter med en Giga-laserbehandling.

Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere da:

Kemisk peeling:

Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller og derved kan huden lettere binde fugten, så huden får en mere jævn og regelmæssig hud-farve og overflade og derved bliver mere glat og frisk at se på.

(se særskilt patientinfo om Kemisk Peeling)

Frax 1550:

Er en laserbehandling der giver en opstramning af huden, ved at stimulere hudens kollagen, den reducere også uregelmæssigheder i pigment, ar og rynker og giver en forbedret hudstruktur.

(se særskilt patientinfo om Frax laser)

Sunekos:

Sunekos er en behandling, som indeholder en kombination af ren hyaluronsyre og essentielle aminosyrer. Disse stoffer er afgørende for opretholdelse af spændstighed og elasticitet i huden og kombinationen stimulerer til produktion af ny, frisk kollagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

(se særskilt patientinfo om Sunekos)

GigaLaser:

Er en laserskærm, der behandler med ren laser, rødt lys og blåt lys. Denne kombination, afstresser huden, forkorter downtid/restitutionstid efter behandlingen (rødme). Giver cellerne energi, og bidrager derved også til en øget effekt af den samlede behandling.

Vi anbefaler at du rebooster med en enkelt behandling hver 8-12 måned efter kur på 3 behandlinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver MÅNED

Kontakt os for en
gratis konsultation