Aknebehandling

Aknebehandling
Aknebehandling
Aknebehandling

Hvad er akne?

Akne eller bumser (acne vulgaris) er en almindelig hudlidelse, der oftest rammer ansigtet. Den ses også på ryg, skuldre og bryst.

Årsagen er blandt andet hormondannelse i kroppen, som får kroppen til at danne mere talg. Det kan medføre tilstoppede talgkirtler, der i kombination med bakterier kan danne hudorme og betændelsesreaktioner. Disse viser sig som røde knopper og gule bumser.

Selvom akne er ganske ufarligt, oplever mange store gener ved uren hud. Derudover at det påvirker det sociale liv, selvtillid og livskvalitet. Desuden kan akne forårsage ar, der påvirker hudens struktur og ensartethed.

Lider du ikke længere af akne og uren hud, men oplever problemer med efterfølgende ar, kan du læse mere om fjernelse af ar.

Aknebehandling

Hos Hellerup Laserklinik, behandler vi akne ud fra et individuelt behandlingsforløb, som vi sammensætter ud fra en vurdering af din hud.

Til aknebehandling anvender vi bl.a.:

  • Kemisk peeling
  • Acnelan peeling
  • IPL laser
  • Gigalaser

Da aknebehandlingen tilpasses ud fra din huds behov, vil det variere hvilken behandling der anbefales. Vi anvender ofte en kombination af flere behandlinger, for at opnå det bedste resultat.

For at tilrettelægge aknebehandlingen, tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer din hud og gennemgår behandlingsmulighederne.

Alle konsultationer og aknebehandlinger, udføres af erfarne kosmetiske sygeplejersker

Vigtigt at vide

Gode råd

At presse bumser og pille i aknen kan forværre din hudsituation og give dig ar – og derfor er det meget vigtigt, at du modstår fristelsen.

Korrekt afrensning af huden og brug af fugtgivende cremer er en vigtig del af din behandling mod akne, men det er ikke ligegyldigt hvilke produkter der anvendes. Eksempelvis kan ansigtscremer med olie forværre din akne, hvorfor cremer med olie bør undgås. Spørg i klinikken hvilke produkter du bør anvende, til både rens og pleje. 

Kontakt os for en
gratis konsultation