PatientINFORMATION

Skin Tightening

I Hellerup Laserklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Elos, der giver en opstramning af læderhuden. Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i ansigt og på hals. Kan også anvendes på andre lokalisationer på kroppen efter særlig vejledning.

Elos teknologien påvirker både hudens overflade og i de dybere hudlag. Den kombinerer Bi-Polar radio frekvens (RF) og lys, hvilket opvarmer hudens væv inden for et bestemt område.

 

Behandlingen stimulerer hudens kollagenproduktion og giver en opstrammende effekt på slap hud så de fine aldersbetingede rynker mindskes.

 

Huden på behandlingsstedet må ikke være præget af infektion eller irritation. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som opvarmes.

 

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående.

Der anvendes ikke lokalbedøvende præparat.

Proceduren varer få minutter.

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det er vigtigt at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/ foundation med minimum faktor 20 i mindst 4 uger efter behandlingen. Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

Hvis du tidligere har lidt af forkølelsessår i ansigtet, er der en risiko for, at behandlingen fremkalder et nyt udbrud. Hvis du indtager aspirin eller lignende medicin, skal du være opmærksom på, at det kan øge forekomsten af blødninger på behandlingsområdet.

 

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 2 behandlinger om måneden og i alt 5 – 7 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden varierer fra 6 – 12 måneder og det anbefales at der foretages vedligeholdende behandlinger én gang hver 3. måned