Rynkeudfyldning

Hellerup Laserklinik

Rynkeudfyldning

Ikke permanente fillers

Med en lokalbehandling kan man udfylde rynker og furer omkring mund, kinder og øjne, gøre læber mere fyldige samt give kindben eller hage mere volumen på en meget effektiv måde med ikke-permanente fillers. Vores produkter er anerkendte præparater på markedet til behandling og forebyggelse af rynker og furer. Hvad enten det er fine linier, rynker eller dybe furer, kan vi hjælpe dig.

Naturligt og uden bivirkninger

Vores fillere er produkter af naturlig oprindelse, som er sikre, fuldkommen biokompatible og uden risiko for allergi eller andre kendte bivirkninger. Produkterne er fremstillet af hyaluronsyre ved biologisk gæring. Det er et sukkerstof, der naturligt findes i vores krop. Resultaterne er rigtig gode, og effekten er øjeblikkelig. Holdbarheden er op til et år frem.

Har du rynker på overlæben? Så er fillers det oplagte valg til at få dem fjernet.

Hvordan foregår behandlingen?​

Området, der skal behandles desinficeres. Med en meget tynd nål føres filleren ind i de øverste hudlag. Normalt er det ikke nødvendigt at lokalbedøve ansigtet, men læberne derimod er meget følsomme, og forud for behandlingen lægges en lokalbedøvelse.

Efter behandlingen skal du undgå at berøre området i op til seks timer, og det tilrådes at køle huden ned i den periode. Herefter kan området vaskes let med vand og sæbe, og du kan lægge en let makeup.

Det behandlede område har en tendens til at blive let hævet med lidt rødme og evt. prikken i huden, som dog forsvinder efter 1-2 dage. Hævelsen kan dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Som regel er der ingen smerter eller ubehag forbundet med behandlingen, som kan gentages efter ønske.

Kontakt os for en
gratis konsultation