Rynkeudfyldning

Rynkeudfyldning

Ikke permanente fillers
Med en lokalbehandling kan man udfylde rynker og furer omkring mund, kinder og øjne, gøre læber mere fyldige samt give kindben eller hage mere volumen på en meget effektiv måde med ikke-permanente fillers. Vores produkter er anerkendte præparater på markedet til behandling og forebyggelse af rynker og furer. Hvad enten det er fine linier, rynker eller dybe furer, kan du få absolut effektiv hjælp.

Naturligt og uden bivirkninger
Vores fillere er produkter af naturlig oprindelse, som er sikre, fuldkommen biokompatible og uden risiko for allergi eller andre kendte bivirkninger. Produkterne er fremstillet af hyaluronsyre ved biologisk gæring. Det er et sukkerstof, der naturligt findes i vores krop. Resultaterne er helt fantastisk flotte, og effekten er øjeblikkelig. Holdbarheden er op til et år frem.

Hvordan foregår behandlingen?
Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål føres Filleren ind i de øverste hudlag. Normalt er det ikke nødvendigt at lokalbedøve ansigtet, men læberne derimod er meget følsomme, og forud for behandlingen lægges en lokalbedøvelse.

Efter behandlingen skal du undgå at berøre området i op til seks timer, og det tilrådes at køle huden ned i den periode. Herefter kan området vaskes let med vand og sæbe, og du kan lægge en let make-up.

Det behandlede område har en tendens til at blive let hævet med lidt rødme og evt. prikken i huden, som dog forsvinder efter 1-2 dage. Hævelsen kan dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Som regel er der ingen smerter eller ubehag forbundet med behandlingen, som kan gentages efter ønske.

Ønsker du at booke tid til konsultation, er du mere end velkomment til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39. 

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Fillers

se video om acne

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.