Rynkeudfyldning

Rynkeudfyldning

Ikke permanente fillers
Med en lokalbehandling kan man udfylde rynker og furer omkring mund, kinder og øjne, gøre læber mere fyldige samt give kindben eller hage mere volumen på en meget effektiv måde med ikke-permanente fillers. Vores produkter er anerkendte præparater på markedet til behandling og forebyggelse af rynker og furer. Hvad enten det er fine linier, rynker eller dybe furer, kan du få absolut effektiv hjælp.

Naturligt og uden bivirkninger
Vores fillere er produkter af naturlig oprindelse, som er sikre, fuldkommen biokompatible og uden risiko for allergi eller andre kendte bivirkninger. Produkterne er fremstillet af hyaluronsyre ved biologisk gæring. Det er et sukkerstof, der naturligt findes i vores krop. Resultaterne er helt fantastisk flotte, og effekten er øjeblikkelig. Holdbarheden er op til et år frem.

Har du rynker på overlæben? Så er fillers det oplagte valg til at få dem fjernet. 

Hvordan foregår behandlingen?
Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål føres Filleren ind i de øverste hudlag. Normalt er det ikke nødvendigt at lokalbedøve ansigtet, men læberne derimod er meget følsomme, og forud for behandlingen lægges en lokalbedøvelse.

Efter behandlingen skal du undgå at berøre området i op til seks timer, og det tilrådes at køle huden ned i den periode. Herefter kan området vaskes let med vand og sæbe, og du kan lægge en let make-up.

Det behandlede område har en tendens til at blive let hævet med lidt rødme og evt. prikken i huden, som dog forsvinder efter 1-2 dage. Hævelsen kan dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Som regel er der ingen smerter eller ubehag forbundet med behandlingen, som kan gentages efter ønske.

Ønsker du at booke tid til konsultation, er du mere end velkomment til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39. 

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Fillers

se video om acne

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H